fbpx Політика конфіденційності | Gamingpost.net
Перший в Україні GAMBLING FORUM! Вакансії, обладнання, подробиці легалізації вже обговорюють ТУТ Gesture 7 Created with Sketch.

Політика конфіденційності

Загальні положення

Сайт освячує тематику пов'язану з гральним бізнесом, букмекерством, кіберспортом, «Gamingpost.net», (далі - «Gamingpost»), приймає на себе зобов'язання щодо захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали цей сайт (далі - «Сайт»), в зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Політика») встановлено порядок здійснення обробки персональних даних Gamingpost , види персональних даних, які збираються, мета використання таких персональних даних, взаємодія Gamingpost з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем Сайту, Gamingpost здійснює обробку даних користувача, а саме:

- файли cookie;
- ір-адреси;
- параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи в систему. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються і не зберігаються. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувач буде повідомлений в момент збору такої інформації. Gamingpost не збирає персональні дані, які розкривають расову або етнічну приналежність, політичні переконання, релігійні або філософські вірування або членство в професійних спілках, генетичні дані, біометричні дані з метою єдиної ідентифікації фізичної особи, дані щодо стану здоров'я або дані про статеве життя фізичної особи або його сексуальну орієнтацію. Gamingpost збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або окремій таблиці бази даних Сайту.

Цілі використання персональних даних

Персональні дані користувача використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією / новинами, відносин у сфері реклами та комунікації.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються строком не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб'єкт персональних даних перестав бути користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт. Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігатися в комп'ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими веб-сайтами).

Важливо:

• при повторному відвідуванні користувачем Сайту дані файлів cookie оновлюються;

• в більшості випадків веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача;

• відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Gamingpost піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним. Для цього Gamingpost необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Gamingpost поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію сайту.

Gamingpost використовує такі категорії файлів cookie:

- строго необхідні файли cookie - необхідні для пересування користувача по веб-сторінці, здійснення пошуку по Сайту, здійснення запам'ятовування попередніх дій користувача при переході на попередню сторінку в тій же сесії.

- експлуатаційні файли cookie - агрегує інформацію про те, як використовується Сайт. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: час перебування на Сайті, найбільш часто відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи і сервіси Сайту були найбільш цікаві для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна і / або маркетингова кампанія і так далі. Вся інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних задач. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу і виключно для зазначених вище цілей.

- функціональні файли cookie - використовуються для збереження параметрів змін, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Дані файли cookie також дозволяють користувачам дивитися відео, брати участь в інтерактивах (опитування, голосування) і взаємодіяти з соціальними мережами. Щоб зробити враження після відвідування ресурсу приємним, зазначені файли cookie запам'ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом.

- цільові файли cookie - використовуються для надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо- та відеоматеріалу, щоб уникнути повторного показу, управління цільової рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів при переходах, а також інші параметри налаштування сайту. Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіакліентов, рекламодавців, агентства та партнерів по суміжним бізнесам для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

- файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики:

для оперативної доставки, більш якісного відображення і детального аналізу контенту на Сайті Gamingpost користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Instagram, Alphabet Inc., Gemius і інші. Наведені як приклад компанії можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті. Потрібно звернути увагу, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс.

Умови використання Google Analytics - http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

Управління файлами cookie:

Основні веб-браузери (перераховані нижче) налаштовані на автоматичний прийом файлів cookie. Для того, щоб їх відключити, скористайтеся функцією довідки в своєму браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

Microsoft Edge - https://privacy.microsoft.com/ru-ru/privacystatement

Mozilla Firefox - https://www.mozilla.org/ru/privacy/websites/#cookies

Google Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=ru

Opera - https://help.opera.com/ru/latest/web-preferences/

Safari for macOS - https://support.apple.com/ru-ru/guide/safari/sfri11471/mac

Важливо:

конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися; потрібно нагадати, що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie; відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і неповноцінного функціонування сервісів Сайту. Щоб звернутися в Gamingpost з приводу використання файлів cookie, відправте повідомлення по електронній пошті на [email protected]. Інформація про користувачів, яка отримана за допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю компанії, якій належить ресурс.

Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

При використанні користувачем Сайту на його сторінках можуть бути присутніми коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси і треті особи отримують дані користувача. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що користувач відвідав ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

- системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.);

- соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+);

- чат-боти (ManyChat, Chatfuel і ін.).

Використання зазначених сервісів Gamingpost необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Gamingpost не зберігає і не обробляє. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. Gamingpost дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим Gamingpost звертається до батьків із закликом розповісти своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретню мету і потреби у використанні Сайту.

Взаємодія Gamingpost з третіми особами стосовно персональних даних

Gamingpost не передає персональні дані третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. Gamingpost розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід'ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Gamingpost. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв'язку з чим Gamingpost рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

Конфіденційність активності суб'єкта персональних даних на Сайті

Відомості про активність (трафік) на Сайті користувачів, які проходять через мережу або електронну пошту користувача, захищені відповідно до законодавства.

Захист персональних даних

Gamingpost використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Gamingpost не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, які виникають поза межами регулювання Gamingpost. Gamingpost забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Gamingpost надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Gamingpost. Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди користувача, наданого власнику персональних даних, на обробку цих даних або відповідно до вимог закону. Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб'єкта відносин, пов'язаних із персональними даними, за умови зазначення прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що посвідчує особу фізичної особи, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом. Доступ користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.

Права суб'єкта персональних даних

Gamingpost ставить користувача до відома про його правах як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про джерела збору, місце знаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місце знаходження або місце проживання (перебування) власника або розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як, через тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, обробляються чи зберігаються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред'являти вмотивовану вимогу власникові персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи ;

8) звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Для поновлення, доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані Gamingpost відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, оброблюваних Gamingpost, будь ласка, звертайтеся до Gamingpost: по електронній пошті на [email protected]

Зміна Політики

У цю Політику періодично і без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі при зміні вимог законодавства. У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Gamingpost буде розміщено повідомлення на Сайті і зазначено термін набуття цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного строку ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це означає, що Ви згодні з відповідними змінами політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Коментарі

Коментувати

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки й абзаци переносяться автоматично.